3 måder du kan spare penge i dit årlige budget

Det er nemmere at spare penge end du lige går og tror! Du kan næsten spare penge på alle tænkelige områder. For lige hurtigt at få dig i den rigtige tankegang, så har vi fundet 3 områder hvor du kan spare et betydeligt beløb hvert eneste år, uden at det kræver så meget.

Hurtig besparelser på varmeregningen

Hvor varmt er dit termostat sat til? Kan du måske klare at have det lidt koldere i din bolig end du har det lige nu, uden at du egentlig går hen og fryser? Sænker du din temperatur i boligen med 1 grad, så kan du som udgangspunkt spare 5% på din varme regning. En måske endnu bedre måde er at sætte den mere ned i de perioder, hvor du ikke har brug for så meget varme. Du behøver f.eks. ikke at have din bolig varmet op til 21 grader om natten, når du ligger under din varme dyne. Prøv i stedet med 18 grader. Læs mere om besparelser på varmeregningen.

Spar på madregningen

Mad har vi alle sammen brug for. Den måde du kan overordnet set kan spare mest på din madregning på, er ved at minimere dine impulskøb i supermarkedet. Hvis du er færre gange i supermarkedet, så er der også færre gange hvor du kan blive fristet. Forsøg at handle større ind, og ikke gå i supermarkedet mere end nødvendigt. Lav derudover en indkøbsliste, så du ved præcis hvad du mangler. Så er der ingen grund til at købe alt muligt andet. Læs mere om besparelser på mad.

Bestil et møde med flere forsikringsselskaber

Du betaler helt sikkert alt for meget i forsikring. De fleste familier kan spare 2-3000 kroner hvert år, ved at få gennemgået deres forsikringer hvert andet år. Det kræver faktisk ikke særlig meget arbejde og få en væsentlig besparelse. Læs mere om forsikringer og få et godt tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *