4 steder du kan tage et hurtig lån

Det er ikke kun når du skal købe hus og bil, at det er en god ide at sammenligne lån. Det er det også, hvis du overveje at tage et forbrugslån. Vi har hurtigt taget et kig på tre af de i skrevne øjeblik populære forbrugslån i Danmark.

Fokuslån

Fokuslån er et helt nyt forbrugslån op til 75.000 kroner. Det kom til verden i November måned 2015 og har siden da været utroligt populært. Bag lånet står da også en kending i den verden, nemlig Leasy koncernen. Lige nu er det muligt at få rentefrie og afdragsfrie perioder med lånet. Nogle gange er dette dog noget som ofte kun er i perioder, så du bør sammenligne med andre for at se om det er den bedste løsning, også når du læser dette.

Læs mere om Fokuslån her.

Gokredit

GoKredit er et danskejet lånefirma, hvor du har mulighed for at tage et såkaldt kviklån eller minilån. Du har her mulighed for at låne 3000, 4000, 5000 eller 6000 kr. Det er altså for dig som skal have et lille lån, og hurtigt kan betale tilbage igen.

Læs mere om GoKredit her.

NetCredit

Du har måske hørt om det, men enkelte steder giver dig mulighed for et gratis lån, første gang du låner hos dem. Der er igen tale om de små kviklån, og hos NetCredit har du mulighed for gratis at låne 4000 kr som ny kunde. Pengene skal betales tilbage indenfor 30 dage.

Læs mere om NetCredit her.

Bank Norwegian

Bank Norwegian er helt nye på det danske marked, men har haft stor succes med deres lån i de andre Nordiske markeder. Fordelen med Bank Norwegian er at du blandt andet kan få point til flyrejser, hvis du har dit kreditkort hos dem. De giver mulighed for ganske store forbrugslån og har gode konkurrencedygtige priser. Derfor er de værd også at undersøge, hvis du har brug for et større forbrugslån

Læs mere om Bank Norwegian her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *