NordicLån | Med NordicLån kan du låne op til 50.000 kr

NordicLån blev lanceret Maj 2016, og er et forbrugslån, hvor du kan vælge at låne mellem 10.000 kr og 50.000 kr af et dansk firma.

Se NordicLån og sammenlign med andre forbrugslån nu <<< – – – –  KLIK HER

Nye lån som NordicLån giver de eksisterede konkurrence, og presser priserne til fordel for os forbrugere. NordicLån giver dig mulighed for at ansøge om et lån med en god rente, som starter fra 8,76%, hvilket er billigt, når vi snakker forbrugslån.

NordicLån er nemt

Når du vælger at låne hos NordicLån, så vælger du også en hurtig og meget nem løsning, hvor du allerede kan have pengene i dag, og hvis det går “langsomt” vil have pengene i hånden i morgen. Ansøgningen er simpel, og du skal kun udfylde et minimum af felter for at få lov til at låne. Når du kort derefter bliver godkendt til at låne penge, så får du lov til at underskrive med NemID, og derefter går der altså ikke længe før pengene bliver sendt i din retning. Du kan derefter hæve dem fra din konto i banken, enten via dit kreditkort eller netbanken. Du kan altså sidde hjemme i sofaen under hele processen, hvilket gør Nordic Lån til en nem og bekvem løsning. Det hele foregår ganske enkelt online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *